Even voorstellen

Mireille Rikken

Graag stel ik mezelf aan u voor.
Ik ben Mireille Rikken en ben altijd gericht op het welzijn van mensen. Met oprechte belangstelling luister ik naar het echte verhaal van iemand en hoor ik wat er schuilgaat achter de woorden die gesproken worden.

Ik ben in 1992 begonnen in het primair onderwijs. Ik ben daar achttien jaar werkzaam geweest in de functies leerkracht, co√∂rdinator en directeur. Al die tijd heb ik me gericht op dat wat de leerlingen en leerkrachten nodig hadden om het werk goed uit te kunnen voeren. Door de waan van de dag is mij dat niet altijd gelukt en dit heb ik als zeer vervelend ervaren.  Als gevolg hiervan heeft dit ertoe geleidt dat ik de keuze heb gemaakt uit het onderwijs te stappen. Ik kan als arbeidsdeskundige en coach op een andere manier meer voor mensen betekenen. Nu kan ik mensen en/of een organisatie begeleiden op een manier die beter afgestemd is op wat de persoon en/of organisatie nodig heeft. Het onderwijs draag ik nog steeds een bijzonder warm hart toe. 

Onderuit gaan door overbelasting of door ziekte heeft een enorme impact op het leven van iemand.  Het heeft ook een impact op organisaties die daardoor zelfs vast kunnen lopen. Het besluit om arbeidsdeskundige, re-integratiebegeleider en coach te worden zorgt ervoor dat ik betekenisvol kan zijn voor mensen en organisaties. De begeleiding en advies kan ik geven vanuit het zijn van arbeidsdeskundige  en coach. 

Heal.
Take all the time you need to become yourself again.
Trust your heart, listen to your soul.
Believe in yourself for you are your own soulmate.

N.R. Hart