Dashboard Duurzame Ontwikkeling

RikkenAdvies_Kleur_AchtergrondWit

Als samenwerkingspartner van het Dashboard Duurzame Ontwikkeling (DDO) wil ik werken aan verdere groei en ontwikkeling. Dit dashboard is inzetbaar binnen onderwijsinstellingen, zorgorganisaties en bedrijven. Het is eenvoudig in te zetten en geeft een advies op maat. Het geeft zicht op vitaliteit, werktevredenheid en wendbaarheid binnen de organisatie. Daarnaast is er aandacht voor signaal vragen.

Dit Dashboard is een dienst van Psychopraktisch, ontwikkeld door Arjan Bentsink A&O Psycholoog en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. .

Het dashboard duurzame ontwikkeling is een online vragenlijst, die inzicht geeft in de belangrijkste kenmerken van werkende mensen. Het is voor werknemers zelf, maar ook voor de organisatie waarin zij werken van groot belang, dat beiden weten waarover tevredenheid bestaat, wat energie geeft, maar ook wat er beter kan. Waar er behoefte aan verbetering en ontwikkeling is.

Het belangrijkste nut van het dashboard is eenvoudig, objectief inzicht geven. Veel werknemers, maar ook werkgevers (directie, MT, DGA) zijn druk en worden geleefd. Iedere dag moet er veel werk worden verzet en is het al lastig genoeg om alle ballen in de lucht te houden. Daardoor ontbreekt vaak het moment om even stil te staan bij de vraag, word ik nog wel blij van mijn werk? Is mijn werk wel goed georganiseerd? Krijg of geef ik goed leiding? Zorg ik ervoor dat ik voldoende gezond leef? Krijg ik energie van mijn werk, of kost het me veel energie? Houd ik mijn werk ook in de toekomst nog vol? Misschien wil je wel eens wat anders, je ontwikkelen, een cursus of opleiding volgen bijvoorbeeld, maar neem je hier niet de tijd voor om over na te denken?

Bovenstaande vragen zijn belangrijk voor iedereen die werkt. Maar bovenstaande vragen zijn ook van levensbelang voor werkgevers/organisaties. Het Dashboard Duurzame Ontwikkeling geeft op betrouwbare wijze inzicht in de antwoorden op eerder genoemde vragen. Voor zowel individuele werknemer, als voor de gehele organisatie. Hiermee kunnen werkgever en werknemer regie voeren op eigen duurzame inzetbaarheid.

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen.
Info@rikkenadvies.nl
+31 6 29324486

Mocht u hier meer over willen lezen verwijs ik u naar www.dashboardduurzameontwikkeling.nl

DDO